Asset-Herausgeber

null Els estudiants poden viatjar en transport públic als centres de les PBAU

Els estudiants poden viatjar en transport públic als centres de les PBAU

La Conselleria d’Habitatge, Territori i Mobilitat, a través del Consorci de Transports de Mallorca, ofereix un transport públic interurbà que permet als usuaris de Mallorca moure’s per fer les seves activitats diàries de forma còmoda i assequible.

D’aquesta manera, els estudiants que els dies 11, 12 i 13 de juny facin les proves de batxillerat d’accés a la Universitat (PBAU) poden accedir als centres amb els busos interurbans, el tren o el metro de la xarxa TIB. El Consorci de Transports de Mallorca vetllarà per atendre la demanda en les línies en què viatgin els joves estudiants a primera hora del dia i a l’horabaixa, que coincideix amb l’horari d’inici i fi dels exàmens.

Les proves es faran principalment a la UIB, on es pot accedir amb el metro i les línies de bus TIB 202 i 203. Els estudiants que estan convocats als centres de Sant Llorenç (Espai 36), Inca (Fàbrica Ramis), Manacor (IES Manacor) i Alcúdia, disposen també de diferents serveis de transport públic. Per a informació de línies, horaris i recorreguts es pot consultar la secció «Línies i horaris».

Els joves que disposen de Targeta Intermodal poden viatjar de forma gratuïta en el bus, el tren i el metro de la xarxa TIB.

Andere Nachrichten