Asset-Herausgeber

null Els usuaris de la zona de Tramuntana milloren la connectivitat amb una nova parada d’autobús a s’Esgleieta

Els usuaris de la zona de Tramuntana milloren la connectivitat amb una nova parada d’autobús a s’Esgleieta

El divendres 2 de febrer entra en servei una nova parada per a les línies 202 i 203 que facilitarà la mobilitat entre els municipis d’Estellencs, Banyalbufar, Esporles amb Valldemossa, Deià i Sóller.

El Consorci de Transports de Mallorca continua treballant per habilitar noves parades d’autobús i condicionar les existents amb l’objectiu d’oferir un millor servei als usuaris de la xarxa de transport públic del TIB.

En aquest sentit, s’ha creat una parada d’autobús a s’Esgleieta, situada a la carretera Ma-1110, abans de la rotonda que bifurca cap a Esporles i cap a Valldemossa.

A partir de demà, divendres 2 de febrer, la línia 202 (Estellencs – Palma) incorpora en sentit Palma la nova parada Canet 1 i en sentit contrari la parada Canet 2. D’aquesta manera, es permet la connectivitat amb transport públic de s’Esgleieta amb Esporles, Banyalbufar i Estellencs. A més, els viatgers podran transbordar entre la línia 202 i la 203 (Port de Sóller – Valldemossa – Palma), que també ofereix servei a la nova parada, i així poden escurçar el temps del seu viatge, ja que no és necessari a partir d’ara arribar fins a la UIB per canviar de línia.

Les parades estan equipades amb marquesines que disposen de seients i suports isquiàtics. Per facilitar-hi l’accés dels viatgers, s’han habilitat camins fins a les andanes per als vianants i un punt de creuament de la carretera.

Per a informació sobre la nova parada i els horaris de les línies 202 i 203 es pot consultar la web tib.org.

Andere Nachrichten