Asset-Herausgeber

null L’Hospital Comarcal d’Inca millora el servei de transport públic amb noves parades d’autobús de la xarxa TIB

L’Hospital Comarcal d’Inca millora el servei de transport públic amb noves parades d’autobús de la xarxa TIB

El Consorci de Transports de Mallorca ha duit a terme una reordenació de parades a l’Hospital Comarcal d’Inca per distribuir les línies del TIB i garantir, d’aquesta manera, un millor servei als usuaris que accedeixen al centre hospitalari.

D’una banda, s’ha creat una nova parada que pot donar cabuda de forma simultània fins a tres busos i s’ha condicionat amb la incorporació d’una nova voravia. D’una altra, s’ha renovat la parada actual i s’ha creat un pas de vianants dins l’accés a l’hospital. Les dues parades estan equipades amb marquesines que disposen de seients.

Amb la disposició de les dues parades Hospital d’Inca 1 i Hospital d’Inca 2, que estaran totalment operatives a partir de demà dimecres 14 de febrer, es poden distribuir les línies i evitar la coincidència de diferents busos, fet que fins ara produïa col·lapses durant les hores punta del servei.

L’adequació de la parada d’autobusos a l’Hospital Comarcal d’Inca ha estat possible gràcies a la cessió d’espai per part de l’IB-Salut. Les obres s’han realitzat durant els mesos de desembre i gener amb un pressupost de 47.556,47 euros, import sense IVA.

Andere Nachrichten