Meldungen und Ankündigungen

Aktualität

Nou punt d’atenció a l’usuari a Manacor

L’usuari del transport públic interurbà té a la seva disposició a partir d’ara una nova oficina del TIB a Manacor. El nou punt està ubicat al costat de les parades d’es Molí d’en Polit, parades d’enllaç que ofereixen connexió horària amb les línies que recorren els diferents municipis de les zones.

L’oficina està oberta al públic de dilluns a divendres (no festius) amb horari de 9.00 h a 13.00 h i de 15.00 h a 18.00 h. Els serveis que s’hi ofereixen són els següents:

  • Emissió, renovació, canvis de perfils i duplicats de la Targeta Intermodal. La primera emissió de la Targeta no té cost.
  • Informació del transport públic interurbà.
  • Gestió de transbordaments.
  • Recepció de queixes i suggeriments.

Recordam que la càrrega de saldo de les targetes de viatge no es gestiona a les oficines d’atenció a l’usuari. Es pot carregar la Targeta Intermodal en línia a tib.org, també es pot fer dins els busos i a través de les màquines expenedores de bitllets de les estacions de tren i metro.

 

Nou horari de l’oficina d’Inca

El punt d’informació del TIB ubicat a l’Antic magatzem de l’Estació d’Inca ha ampliat el seu horari. D’aquesta manera des del passat 9 d’abril es pot atendre a l’usuari cada dia de dilluns a divendres, no festius, de 9.00 h a 14.00 h i de 15.00 h a 18.00 h i els dissabtes de 9.00 h a 14.00 h.

 

Les empreses operadores del servei del bus interurbà Sagalés-Caldentey i el Grupo Ruiz són les responsables a partir d’ara de la gestió de les oficines d’atenció a l’usuari de Manacor i d’Inca respectivament.