Meldungen und Ankündigungen

Aktualität

Prova la nova Targeta Intermodal convertida a moneder al metro

Els usuaris poden aconseguir 20 euros en forma de saldo per fer el trajecte Estació Intermodal – UIB amb el nou sistema tarifari.

El TIB continua fent passes endavant en la posada en marxa del nou sistema tarifari. Ben aviat la nova Targeta Intermodal moneder es podrà fer servir a la línia M1 per viatjar entre l’Estació Intermodal i la UIB.

Per agrair els usuaris que triïn el transport públic pels seus desplaçaments i fer-los partícips d’aquest canvi, el TIB organitza una acció de col·laboració amb els usuaris, oferint una càrrega gratuïta per valor de 20 euros a la seva Targeta Intermodal. D’aquesta manera, els usuaris que realitzin aquest trajecte com a mínim dues vegades a la setmana podran fer-ho gratuïtament, sent dels primers usuaris a provar la Targeta Intermodal moneder al metro.

Els usuaris guanyadors es dividiran en dos grups:

Per una banda, se seleccionaran vint usuaris que realitzin el trajecte Estació Intermodal – UIB o UIB – Estació Intermodal com a mínim dues vegades a la setmana.

Per una altra banda, un segon grup de deu usuaris que, a més de viatjar a la UIB, facin transbord amb la nova línia de bus L199 que connecta Sant Agustí i Cala Major amb l’Estació Intermodal.

Les persones interessades tenen fins al 30 de setembre per participar i obtenir una càrrega gratuïta de 20 euros a la seva Targeta Intermodal. Per apuntar-s'hi, només han d'enviar un correu a info@consorcidetransports.com amb l'assumpte "Grup usuaris M1" o “Grup usuaris M1 + L199”, depenent de si viatjaran només amb la línia M1 o també faran transbord amb la línia de bus L199. Al correu s’ha d’indicar: nom i llinatges, número de Targeta Intermodal, correu electrònic i telèfon.

Els requisits per participar es poden consultar a les bases (veure document adjunt).

Recordam que amb la Targeta Intermodal moneder, el cost de cada viatge va disminuint al llarg del mes gràcies a un sistema de punts. Per cada viatge, l’usuari acumula un determinat nombre de punts, que depèn del nombre de salts del trajecte. Aquests punts es transformen en diners, que serveixen de descompte per al pròxim viatge. Així, l’usuari paga menys per cada trajecte. Es pot consultar tota la informació sobre el funcionament de la nova Targeta Intermodal a la secció corresponent de la web.

Nähere Infos