Asset Publisher

null El Govern millora el servei del TIB a Llucmajor

El Govern millora el servei del TIB a Llucmajor

A partir de dia 8 els usuaris de Cala Blava tendran connexió directa amb Palma.

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, acompanyat pel batle de Llucmajor, Érik Jareño, ha presentat avui el nou servei del TIB a Llucmajor.

Aquest nou servei es fruit de la col·laboració entre el Consorci de Transports de Mallorca i els Ajuntaments de Palma i de Llucmajor, que han  treballat amb una visió integrada de mobilitat sostenible per a l'àrea metropolitana. L’objectiu de l’actuació és millorar la connectivitat, d’una banda, entre els diferents nuclis de Llucmajor com és el cas de Cala Blava i, per altra banda, també reforçar l’oferta als usuaris, com és el cas al nucli de Son Verí Nou. D’aquesta manera el nou servei del bus interurbà substitueix el que ha ofert l’EMT de Palma fins ara.

El conseller Marí ha destacat que per poder oferir un transport públic eficaç pel ciutadà s’ha d’oferir un bon servei, amb freqüències àmplies i que s’adapti a les demandes dels usuaris i ajuntaments implicats, com és aquest cas.

A partir de dia 8 de febrer l’actual línia 504, que uneix Tolleric amb Palma, modificarà el seu recorregut i incorporarà una nova parada al C/ Mare de Déu de Begonya de Cala Blava i una altra al C/ Cedre de Son Verí Nou. D’aquesta manera, els usuaris tendran un servei de bus regular que els permetrà viatjar fins a s’Arenal i anar a altres nuclis de Llucmajor o al centre de Palma i al FAN sense necessitat de fer cap transbord.

Des que van entrar en funcionament les noves concessions del bus interurbà a principis de l’any passat, el municipi de Llucmajor ha millorat la seva mobilitat en transport públic. Així doncs, durant aquest temps s’ha creat la nova 501 que connecta el municipi amb Campos, Felanitx, Manacor i Palma; s’ha habilitat la parada del FAN a diferents línies, s’ha incorporat a la xarxa la connexió amb el poble de Porreres amb la línia 502 i s’ha creat una línia regular  amb més freqüències entre Sa Ràpita i s’Estanyol.

S’ha de recordar  que amb la Targeta Intermodal l'usuari pot transbordar gratuïtament de la xarxa del TIB al bus de l'EMT Palma. A Llucmajor es pot aconseguir directament la targeta de la xarxa TIB, sense necessitat de desplaçar-se a Palma, a l’oficina d’atenció ciutadana de l’Ajuntament de Badia Gran (C/ Isaac Peral, 5b).

 
Other news