Asset Publisher

null Els estudiants poden viatjar en transport públic als centres de les PBAU

Els estudiants poden viatjar en transport públic als centres de les PBAU

La Conselleria d’Habitatge, Territori i Mobilitat, a través del Consorci de Transports de Mallorca, ofereix un transport públic interurbà que permet als usuaris de Mallorca moure’s per fer les seves activitats diàries de forma còmoda i assequible.

D’aquesta manera, els estudiants que els dies 11, 12 i 13 de juny facin les proves de batxillerat d’accés a la Universitat (PBAU) poden accedir als centres amb els busos interurbans, el tren o el metro de la xarxa TIB. El Consorci de Transports de Mallorca vetllarà per atendre la demanda en les línies en què viatgin els joves estudiants a primera hora del dia i a l’horabaixa, que coincideix amb l’horari d’inici i fi dels exàmens.

Les proves es faran principalment a la UIB, on es pot accedir amb el metro i les línies de bus TIB 202 i 203. Els estudiants que estan convocats als centres de Sant Llorenç (Espai 36), Inca (Fàbrica Ramis), Manacor (IES Manacor) i Alcúdia, disposen també de diferents serveis de transport públic. Per a informació de línies, horaris i recorreguts es pot consultar la secció «Línies i horaris».

Els joves que disposen de Targeta Intermodal poden viatjar de forma gratuïta en el bus, el tren i el metro de la xarxa TIB.

Other news