Asset Publisher

null Els usuaris de Deià disposen de més servei de bus a primera hora del dia.

Els usuaris de Deià disposen de més servei de bus a primera hora del dia.

La línia 203 amplia horari al matí i al vespre.

L’1 de febrer entra en vigor el nou horari del servei del TIB de la línia 203 Port de Sóller – Valldemossa – Palma. El nou horari incorpora de dilluns a divendres una sortida a les 6.05 h del matí des del Port de Sóller; d’aquesta manera, els usuaris de Deià i Llucalcari disposaran a partir d’ara d’un bus amb arribada a Palma a les 7.20 h.

D’altra banda, el servei es reforça a la franja central del dia i passa de 4 a 5 expedicions per sentit entre les 12.00 h i les 17.00 h. També s’incorpora una darrera sortida des de Palma a les 22.00 h. El nou servei de la línia 203 permet, així, atendre les necessitats de mobilitat tant laborals com d’oci dels usuaris.

Transport públic gratuït tot el 2023
Durant l’any 2023 tots els viatges fets amb la Targeta Intermodal al bus, tren i metro de la xarxa TIB són gratuïts. La gratuïtat dels viatges amb la Targeta Intermodal també es fa extensiva als viatges fets a la xarxa de l’EMT de Palma, siguin o no transbordaments. Les persones que encara no tenguin la Targeta Intermodal la poden aconseguir a les oficines d’atenció a l’usuari del TIB de Palma, Inca, Manacor i Alcúdia; a les OAC de Marratxí i Llucmajor, i en les oficines de Calvià (Santa Ponça i Magaluf). També la poden sol·licitar a través de les oficines municipals de la majoria d’ajuntaments.

La gratuïtat només s’aplica als viatges fets amb Targeta Intermodal. Per tant, les tarifes de targeta bancària, bitllet senzill i bitllet QR no canvien.

Other news