Asset Publisher

null I tu, com et mous amb el TIB?

I tu, com et mous amb el TIB?

Guanyadors del concurs de dibuix

Nins i nines de Mallorca ens han fet arribar els seus dibuixos. Hem sabut que molt d’ells viatgen amb el bus o el tren de la xarxa TIB per anar a classes de violí, passar un dia divertit a Palma o a un parc aquàtic, arribar fins a la Platja de Muro o el far de Formentor i, fins i tot, per anar a la fi del món!
Ha estat una tria difícil, però, finalment, el jurat ha seleccionat els guanyadors següents:

  • Categoria 5 – 8 anys: Cayetana Hernández Fernández de 8 anys, de Palma, pel seu dibuix “Amb el TIB vaig a la fi del món”.
  • Categoria 9 – 12 anys: Miquel Cerdà Capó d’11 anys de Manacor pel seu dibuix “Amb el TIB vaig els festius a Palma”.

Donam l’enhorabona als dos guanyadors i volem agrair a tots els nins i nines que han participat en aquest concurs de dibuix.

El concurs ha estat una de les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat d’enguany, que ha duit per lema «Eficiència energètica. Combina i mou-te!». Aquest lema fa una crida a l’acció col·lectiva per canviar els nostres hàbits de mobilitat i aconseguir així estalviar energia, reduir la contaminació i millorar la mobilitat a través de l’ús del transport públic eficient. Amb aquest concurs hem volgut donar a conèixer als infants de Mallorca l’alternativa de moure’s per la seva illa amb transport públic i sensibilitzar així la població sobre la necessitat d’una mobilitat més sostenible alternativa al cotxe.


 

Dibuixos finalistes Download Other news