Asset Publisher

null La nova xarxa del TIB es mou En línia amb tu.

La nova xarxa del TIB es mou En línia amb tu.

El Consorci de Transports de Mallorca ha posat en marxa una campanya de promoció del transport públic. Amb aquesta acció es vol donar a conèixer a tota la població de Mallorca la nova xarxa del bus del TIB que va entrar en funcionament a principis d’any.

Sota el lema “En línia amb tu” es presenta una xarxa de transport més connectada, accessible, sostenible i econòmica, pensada per cobrir les necessitats de mobilitat dels residents de Mallorca.

La campanya ha començat aquests dies amb un anunci a televisió on es veuen diferents usuaris que parlen sobre aspectes destacats del servei. La campanya continua amb anuncis que se centren en temàtiques concretes. Així doncs, tenim la parella d'excursionistes que veiem com es mouen amb una xarxa connectada, comencen el seu viatge amb bus i segueixen el trajecte enllaçant amb el tren. Dos amics destaquen l'estalvi que es pot aconseguir en viatjar amb la Targeta Intermodal del TIB o amb la targeta bancària. La comoditat i la millora de l'accessibilitat dels nous busos es mostren amb el testimoni de dues persones majors. I en un altre anunci veiem com una mare i una filla gaudeixen de viatjar amb la nova flota més sostenible.

Descobreix la campanya En Línia amb tu

+ info: xarxa del TIB

Other news