Asset Publisher

null Nova connexió del servei de bus regular entre Santa Eugènia i Santa Maria del Camí

Nova connexió del servei de bus regular entre Santa Eugènia i Santa Maria del Camí

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, acompanyat pels batles de Santa Eugènia, Joan Riutort, i de Santa Maria del Camí, Nicolau Canyelles, ha presentat el nou servei del TIB que connecta a partir de dia 10 les dues poblacions. La creació de la nova línia respon així a la demanda dels veïnats de recuperar la connexió amb un servei directe regular com el que ja hi va haver fa uns anys.

D'aquesta manera, Santa Eugènia guanya una nova connexió i tres noves parades, una al poble i les altres dues als nuclis de Ses Coves i Can Xaca. Des de gener de 2017 els seus vilatans poden anar directament a Palma o a Inca amb l'actual línia 304 i a partir d'ara també podran viatjar fins al poble veí amb la nova 343. D'altra banda, a Santa Maria s'habiliten dues parades, una a l'Institut, que facilita la mobilitat dels estudiants, i la segona a l'aparcament Son Gulla, molt a prop del centre del poble i als serveis bàsics com és el centre de salut. La nova línia 343 ofereix cinc serveis diaris en cada sentit de dilluns a divendres.

Recordam que tots els residents de Mallorca poden viatjar amb la Targeta Intermodal, la targeta moneder del TIB que funciona amb un sistema de punts i que permet aconseguir descomptes a mesura que es va viatjant. A més, els menors de 17 anys que disposin d'aquesta targeta viatgen de forma gratuïta. Els residents poden tramitar aquest títol de transport a l'Ajuntament de Santa Eugènia o directament als punts d'informació del TIB a l'Estació Intermodal de Palma. D'altra banda, els usuaris també poden viatjar amb la seva targeta bancària, essent més econòmic que comprant el bitllet senzill directament al conductor.

Other news