Asset Publisher

null Premis als usuaris més fidels al transport públic

Premis als usuaris més fidels al transport públic

El vestíbul de l’edifici de Cort ha acollit avui horabaixa el lliurament dels Premis a la  Fidelitat al Transport públic que enguany han arribat a la setena edició. Aquests premis són l’acte central de la Setmana Europea de la Mobilitat que se celebra a pràcticament totes les ciutats europees i que enguany té per lema " Fes salut. Mou-te de manera sostenible".

El tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, juntament amb la directora general de l’àrea, Irene Nombela, el gerent de l’EMT Palma , Mateu Marcús, el gerent de l’SMAP, Pedro Manera, i el gerent del Consorci de Transports de Mallorca, Marteen Van Bemmelen, s’han encarregat de repartir avui horabaixa els premis entre les persones que han fet servir més diferents modalitats de transport públic durant el darrer any i els han encoratjat a continuar emprant el transport públic.

S’han premiat als guanyadors amb viatges gratuïts i les categories infantils han estat premiades amb bicicletes. Dels 14 premiats, 6 corresponen als usuaris que més han viatjat amb el transport públic interurbà de la xarxa TIB dins de cada salt (0,1,2,3,4) i a l’infant que més ha viatjat amb la Targeta Infantil:

Aquests han estat els guanyadors:

  • Miguel Mayo González, en la categoria 0 per haver realitzat 780 viatges.
  • Isaac Mayor Alonso, en la categoria d’1 salt per haver realitzat 552 viatges.
  • José Muñoz Chamizo, en la categoria 2 salts per haver realitzat 476 viatges.
  • Ariel M. Benítez Oporto, en la categoria 3 salts per haver realitzat 398 viatges.
  • Jaquelin Osorio Cano en la categoria 4 salts per haver realitzat 321 viatges.
  • Premi a l’infant que més ha viatjat amb la targeta infantil: Carlos Espases Almonte que ha fet 321 viatges i obté una bicicleta com a premi.

Enhorabona a tots els guanyadors!

 
Other news