Asset Publisher

null Premis als usuaris més fidels al transport públic

Premis als usuaris més fidels al transport públic

La plaça del casal de barri de Can Alonso ha acollit l’acte de lliurament dels Premis a la Fidelitat al Transport públic que enguany ha arribat a la vuitena edició i que organitzen de forma conjunta l’Ajuntament de Palma i la Conselleria de Mobilitat i Habitatge del Govern de les Illes Balears.
Aquests premis són l’acte central de la Setmana Europea de la Mobilitat que se celebra a pràcticament totes les ciutats europees i que té per objectiu reivindicar un model de ciutat al qual guanyin protagonisme formes de desplaçaments sostenibles amb transport públic, a peu o en bicicleta.
El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí i el tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, han repartit els premis als 17 usuaris juntament amb el director general de Mobilitat del Govern, Jaume Mateu; el gerent del Consorci de Transports de Mallorca, Marteen van Bemmelen; el gerent de l'SMAP, Pedro Manera i el gerent de l'EMT, Mateu Marcús.
Enguany, s'han sumat dues noves categories al conjunt de premis que es lliuren cada any. Per una banda, l'usuari que més viatges combinats ha fet amb les dues xarxes de transport públic, interurbana (TIB) i urbana (EMT); i, per altra, la distinció al taxista amb més vocació de servei públic i compromís amb Palma. L'acte ha estat amenitzat amb un concert de la banda municipal de música.

Els usuaris més fidels del transport públic interurbà de Mallorca que més viatges han fet amb el bus, el tren o el metro de la xarxa TIB entre l ’1 de gener i el 31 d’agost d’enguay han estat:

  • Maria Teófila Almonte en la categoria 0 salts .
  • Guillem Mateu Ramis en la categoria 1 salt.
  • Daniela Hernández Montes en la categoria 2 salts.
  • Bakary Camara en la categoria 3 salts.
  • Dayan Paola Camacho en la categoria 4 salts.
  • Erik Esteban Giraldo ha estat l’infant que més ha viatjat amb la targeta infantil.
  • Yolanda Murillo ha estat l’usuària que ha fet més viatges combinats amb les xarxes de transport públic TIB i EMT.

Enhorabona a tots els guanyadors!

Daniela Hernandez i Conseller Download Dayan Paola i Gerent CTM Download Erik Esteban i Regidor Mob. Ajuntament Download Guillem Ramis i Regidor Mob. Ajuntament Download Maria Teofila Almonte i Gerent EMT Download Banda Municipal de Palma Download Other news