Beaches | Tourist route P201

sa Calobra

What is it?

Aquesta excursió du el visitant a un dels racons més espectaculars del litoral mallorquí: la platja de sa Calobra. Es tracta de la desembocadura del conegut torrent de Pareis, ubicat al terme municipal d'Escorca, al cor de la serra de Tramuntana.

Visit

Horari de visita i preus:

Accés lliure i gratuït.

Ubicació i contacte:

Plaça dels Peregrins, 9, s/n. 07315 Escorca

Telèfon: +34 971 51 70 05

Pàgina web: http://www.visitescorca.com

Correu electrònic: ajuntament@ajescorca.net

Available public transport

 January  February  March  April  May  June  July  August  September  October  November  December
Monday to Friday
Saturday
Sunday

Public Transport

Routes serving this route Outward

Routes serving this route Return

How to get there

How to get there

 
 

How to get back

 
 

Detailed description

Sa Calobra està a 38 quilòmetres de Sóller, entre el Morro de sa Vaca i el Morro de ses Fel·les, i sota l'ombra de puig Major (1.445 metres d'altitud), el cim més alt de les illes Balears. 

El reclam d'aquesta platja, d'arena, grava i còdols, és el fet que es troba a la bellíssima i paradisíaca desembocadura del torrent de Pareis, font d'inspiració per a artistes i on cada estiu es fa un concert coral gràcies a la seva acústica excel·lent. La platja té uns 60 metres de llarg per 25 d'ample.

La bellesa de la platja atreu una afluència important de banyistes locals i turistes per mar i per una carretera espectacular de 14 quilòmetres de corbes —12 de 180 graus i una de 360, coneguda com el Nu de sa Corbata— que salva un desnivell de 900 metres. 

El 2003, pel seu interès faunístic i florístic, amb més de 300 espècies, va ser declarada monument natural per part del Govern balear.

* Some browsers do not print background images. Activate the option on your browser for optimum printing.