Actus et infos trafic

Actualidad

Dijous Bo, servei especial de tren

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha fixat serveis especials de tren, per a incrementar l'oferta de transport públic durant la nit i matinada del dimecres 13 (Dimecres Bo) al dijous 14 de novembre (Dijous Bo), amb motiu de la popular revetlla que cada any se celebra en la capital del Raiguer.

Els serveis especials començaran amb sortides des de les 23.15 hores del Dimecres Bo i fins a les 4.45 del Dijous Bo, amb freqüències cada hora.

Les sortides des de Palma cap a Inca s'inicien a les 23.15 del Dimecres Bo i tindran continuïtat cada hora fins a les 4.15 de la matinada, en què s'efectuarà l'última. Des de Manacor, el servei especial en direcció a Inca s'iniciarà a les 23.30 del Dimecres Bo, fins a les 3.30. Els viatges des de sa Pobla fins a Inca s'iniciaran a les 00.45 fins a les 4.45.

En total, s'han establert 6 serveis especials amb sortida des de Palma cap a Inca i altres 6 en sentit contrari. Així mateix, s'efectuaran 3 sortides des de Manacor i altres 3 des de Sa Pobla amb direcció Inca i continuïtat fins a Palma, amb els seus corresponents serveis en sentit contrari.

Ja en la jornada diürna del Dijous Bo, els serveis seran els habituals. Els serveis des de Palma a Inca s'iniciaran a les 5.46 hores, amb freqüències cada 20 minuts.Des de Manacor a Inca, el primer servei serà a les 6.25 hores i des de sa Pobla a Inca, el primer servei serà a les 6.05 hores. Hi ha serveis cada hora.

Els darrers serveis el dia del Dijous Bo seran els següents: La darrera sortida des d'Inca a Palma és a les 22.58 hores; a Manacor, a les 22.55 hores i cap a sa Pobla, a les 22.07 hores.

 

Més informació: servei especial tren Dijous Bo