Meldungen und Ankündigungen

Aktualität

Millores en el servei de transport públic TIB

L’1 de novembre entren en vigor els horaris d’hivern del servei de transport públic interurbà per carretera per adaptar-los a la demanda

En vigor, des de l'1 de novembre, els horaris de temporada baixa a la xarxa d’autobusos interurbans de Mallorca, el que suposa adaptar les expedicions de 43 línies d’autobusos TIB a la demanda d’hivern. Aprofitant aquesta modificació, el Consorci de Transports de Mallorca, en col·laboració amb les empreses operadores, implementa tota una sèrie de millores horàries i de recorregut.

En primer lloc, es creen tres expedicions directes per sentit Port d’Andratx - Andratx – Palma (L102). Les noves expedicions donen resposta a una reivindicació històrica dels residents i del municipi andritxol, i permeten reduir significativament el temps de trajecte.

D’altra banda, l’expedició Manacor – Palma de les 7.45 h circularà amb dos busos en lloc d’un, per donar resposta a l’increment de demanda i evitar les aglomeracions que es produïen entre Montuïri i Palma.

Finalment, es crea una expedició Palma - Cala Bona amb sortida de l'Estació Intermodal a les 16.35 h, per d’aquesta manera oferir més opcions de tornada als municipis de Montuïri, Vilafranca i del llevant de Mallorca.

Els canvis, desenvolupats en el marc de millores contínues del transport públic interurbà per carretera, no tenen cap cost addicional per a l’Administració pública.