Llistat d'avisos

General

Transborda gratuïtament a les línies hospitals de l’EMT Palma amb la teva Targeta Intermodal

Avui ha començat una prova pilot que permet emprar la targeta Intermodal del TIB als busos de l’EMT a les línies que van als hospitals.El viatge amb l'EMT és gratuït sempre que es combinin les dues xarxes.

 

Hospital Son Espases

Els usuaris que viatgin amb les línies 101, 102, 103, 104, 105 i 106 poden transbordar gratuïtament amb la línia 29 de l'EMT a la parada de Son Dureta.

Els usuaris que arribin a Palma amb la 107 poden agafar la línia 20 o la 39 de l'EMT a la parada de la Carretera de Valldemossa (prop de l'Ocimax).

 

Hospital Son Llàtzer

Els usuaris que viatgin amb les línies 502, 503, 504 poden transbordar gratuïtament amb les línies 27 i 28 a la parada Fan Centre Comercial 1.

 

Per fer el transbordament entre el TIB i l’EMT es disposa de 60 minuts  a partir de la validació de sortida, i en el cas del trajecte invers, EMT i TIB, es disposa de 90 minuts a comptar des de la validació d’entrada. En el cas que l'usuari només viatgi amb el bus de l'EMT per anar als hospitals sense transbordar amb el TIB, també ho pot fer des de les parades indicades anteriorment, però el viatge li costarà 1,15 euros (i no els 2 euros que és el preu del bitllet senzill de l'EMT), import que se li descomptarà del seu saldo del moneder de la Targeta Intermodal.

 

Línies afectades