Llistat d'avisos

General

Informació per viatjar a la UIB amb el nou sistema tarifari

Amb la posada en marxa de les proves del nou sistema tarifari a la línia M1, a l'Estació Intermodal i a la UIB s'han habilitat torns indicats expressament per validar la Targeta Intermodal moneder i la targeta bancària. En aquest efecte, has de tenir en compte:

  • Si has carregat saldo a la teva Targeta Intermodal moneder o vols viatjar amb la targeta bancària, has de validar, tant a l'entrada com a la sortida, en els torns específicament indicats mitjançant retolació i cartelleria.
  • Si viatges utilitzant els abonaments T20 o T40, bitllet senzill o la Targeta Ciutadana, valida a la resta de torns, aquells que no estan retolats amb la informació del nou sistema ni tenen cap altra indicació.

Recordam que les càrregues de saldo a la Targeta Intermodal es poden fer al punt d'informació de l'Estació Intermodal i a bord de la L199.

Si valides la targeta en el torn que no correspon, se't carregarà la tarifa corresponent al nou sistema tarifari encara que no tenguis saldo carregat al moneder, podent bloquejar-se la teva targeta quan entres en saldo negatiu.

Línies afectades