Bicicletes Mou-te Bé

A causa de la crisi de la Covid-19, el servei de bicicleta pública Mou-te Bé està suspès fins a nou avís.

 

MOU-TE BÉ

Mou-te Bé: el servei de bicicleta pública per desplaçar-se per Palma des de la plaça d'Espanya.

Cada vegada més, la bicicleta es consolida com una alternativa idònia per als desplaçaments urbans, no tan sols per la mobilitat que permet, sinó també pel medi ambient i la salut. Per això, el CTM aposta de manera decidida pel sistema de bicicleta pública. Amb el servei Mou-te Bé, les persones majors de 18 anys que hagin viatjat amb bus, tren o metro amb un abonament T20 o T40 poden disposar d'una bicicleta sense càrrec durant tot el dia. Per fer-ho, han de signar un contracte de cessió i responsabilitat. L'única persona autoritzada a utilitzar la bicicleta és el titular de la targeta intermodal. El servei ofereix bicicletes equipades amb cadireta per transportar infants. La bicicleta s'ha de retornar el mateix dia que s'ha recollit abans de l'hora en què acaba el servei.

El lloc únic de recollida i devolució de les bicicletes és el Punt d'Informació de l'Estació Intermodal, a la plaça d'Espanya de Palma.

Els horaris de prestació del servei són els següents:

De l'1 de novembre al 31 de maig
De dilluns a divendres, de 7 a 20:30 h
Dissabtes, diumenges i festius, de 9 a 18:30 h

De l'1 de juny al 31 d'octubre
De dilluns a divendres, de 7 a 20:30 h
Dissabtes, de 8 a 20 h
Diumenges, de 9 a 20 h

Bicicleta Moute-Bé

Normativa d'ús

  • Heu de respectar les normes de trànsit i circular amb prudència.
  • Si hi ha carril bici, l'heu d'utilitzar en tots els desplaçaments; si no n'hi ha, circulau pel carril de la dreta sense pegar bandades. Heu de procurar mantenir una distància d'1,5 metres dels cotxes aparcats, així podeu evitar el risc de sinistre si algú obre la porta d'un vehicle.
  • Amb els braços, heu de fer els senyals corresponents per indicar els moviments laterals. Heu d'usar casc i guardapits reflector, així us podeu estalviar un ensurt.
  • Si circulau darrere un altre vehicle, guardau una distància de seguretat. Heu de circular a una velocitat mitjana que s'ajusti a la vostra condició física.
  • La targeta intermodal és personal i intransferible; per tant, la persona abonada és l'única autoritzada a utilitzar la bicicleta i la responsable de la bicicleta des del moment en què la recull fins que la torna a l'Estació Intermodal.