Notícies i esdeveniments

Actualitat

Alaró i Consell més connectats amb transport públic

A partir del 29 d’octubre s’amplia el servei del bus llançadora

El TIB millora el servei del bus de la línia 320 que connecta Alaró i Consell amb la seva estació ferroviària. D’aquesta manera s’incrementa el servei amb un total de deu expedicions d’anada i nou de tornada, entre els dos recorreguts que uneixen ambdós pobles amb el tren.

Per la seva part, els usuaris d’Alaró disposaran, de dilluns a divendres, de dues anades i dues tornades addicionals que reforcen el servei en hora punta. D'aquesta manera, Alaró comptarà amb una freqüència d'un bus cada 20 minuts en ambdós sentits en la franja horària compresa entre les 7h i les 9h del dematí. Així doncs, des d’Alaró, s’afegeix un bus a les 7:13h. i un altre a les 7:53h. Els caps de setmana i dies festius, s’amplia la franja horària del servei els capvespres amb dues anades i dues tornades addicionals. S’afegeixen per tant dos busos cap a Alaró que connecten amb les sortides del tren des de Palma a les 19:40h i a les 20:40h (actualment, la darrera sortida és a les 18:40h).

Des de Consell, el servei del bus llançadora s’amplia de dilluns a divendres amb una anada i una tornada addicional. D’altra banda, s’estableix un nou servei de bus directe a l'Estació Intermodal que té sortida de Consell a les 8:10h i arriba a Palma a les 8:40h. Els caps de setmana i dies festius el servei comença més prest i s’allarga als capvespres, oferint d’aquesta manera quatre anades i quatre tornades addicionals. Actualment la darrera sortida del tren des de Palma que permet connexió amb el bus és el de les 18:10h. i a partir del 29 d’octubre es disposarà de connexió amb Consell amb els trens de sortida des de Palma a les 19:10h i a les 20:10h.

Podeu consultar els nous horaris aquí.

Nova marquesina a Alaró

La parada del bus interurbà a Alaró estrena una nova marquesina. L’estructura disposa d’un banc i recolzament isquiàtic i d’aquesta manera es garanteix que l’usuari pugui esperar el seu autobús de forma còmoda i resguardat dels elements meteorològics.