Notícies i esdeveniments

Actualitat

Finalitzen les obres de la nova coberta de l’Estació Intermodal

Les obres de la coberta de l’accés principal començaren a principis de gener.

El Conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons juntament amb el Director General de Mobilitat Jaume Mateu i el Gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca, Mateu Capellà, han visitat la nova marquesina de l’Estació Intermodal de Palma.

La nova coberta evitarà els efectes de les inclemències meteorològiques i garantirà la comoditat per als viatgers. A més, ajudarà a millorar el manteniment de les instal·lacions, especialment de les escales mecàniques.

La marquesina, de 270 m2 de forjat alveolar amb plaques prefabricades de formigó, destaca per la seva gelosia de més de 6.000 peces de ceràmica, dissenyades i construïdes específicament per aquesta obra. A més de les actuacions necessàries per fer la coberta, s’ha disposat una barana de vidre que envolta tota l’entrada i una torre informativa davant de l’accés principal.

Les diferents actuacions que s’han dut a terme no han interferit en el funcionament habitual de l’Estació Intermodal. Per evitar molèsties als usuaris i garantir la correcta activitat de l’estació, algunes de les accions com la col·locació de les plaques de la coberta s’han realitzat en horari nocturn.

El Consorci de Transports de Mallorca es va fer càrrec de la redacció del projecte d'obra, la qual va ser licitada per Serveis Ferroviaris de Mallorca i adjudicada a l’empresa AZVI per un import de 211.694,67 euros (IVA exclòs).