Notícies i esdeveniments

Actualitat

S’inaugura la nova parada central del TIB al Port de Pollença

Aquesta actuació forma part del Projecte de mobilitat sostenible a espais naturals i platges de Mallorca.

La vicepresidenta del Govern, Bel Busquets, juntament amb el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, i el batle de Pollença, Miquel Àngel March, ha inaugurat la parada central del Port de Pollença.

La nova estació, ubicada al carrer de la Tramuntana, és capçalera de les actuals línies L340 Port de Pollença – Inca – Palma i L352 Port de Pollença – Alcúdia – Can Picafort. D’altra banda la nova parada és també un punt d’enllaç de les badies d’Alcúdia i Pollença amb la Serra de Tramuntana (L354 Can Picafort-Port de Sóller, L355 Can Picafort-Sa Calobra) i amb la Península de Formentor (L353 Can Picafort-Formentor) que veurà reforçat l’accés amb la futura llançadora.

Aquest conjunt de parades substitueix la parada del carrer Roger de Flor. La nova ubicació permet reduir temps de trajecte i minimitzar les afeccions a la zona urbana.

La nova parada consta de quatre dàrsenes i disposa d’una pèrgola per a donar una major comoditat als usuaris del transport públic interurbà. Amb aquesta parada també inaugurem el nou model de marquesina. Es tracta d’una estructura modular que disposa d’un banc i un recolzament isquiàtic.

S’estan habilitant uns banys públics que estaran en funcionament pròximament.

Recordam que es tracta d’un projecte conjunt entre el Govern i l’Ajuntament de Pollença i que ha estat finançat pels fons provinents del Pla d’Impuls al Turisme Sostenible 2016. El cost de les obres ha estat de 303.135,62 euros (IVA inclòs). L’Ajuntament de Pollença ha aportat el 9,525 % de l’import final.