Notícies i esdeveniments

Actualitat

La llançadora entre s’Almunia i Cala Llombards es posa en marxa l’1 de juny

El servei garanteix connexions horàries amb Palma i Cala d’Or.

L’1 de juny s’inicia el servei de la línia 505, el bus llançadora que connecta Santanyí, des de la parada Na Ravandella, amb s’Almunia i Cala Llombards per segon any consecutiu. Enguany, a més, es garanteixen les connexions horàries amb Palma i Cala d’Or, mitjançant el transbordament amb la línia 501 del bus interurbà.

Els horaris, que es poden consultar a la pàgina de la L505, ofereixen nou expedicions d’anada i nou de tornada de dilluns a diumenge. La primera sortida des de Santanyí és a les 9:35h i la darrera des de S’Almunia, a les 20:10h. Així, s’amplia l’horari respecte l’any passat, començant abans i oferint la darrera expedició de tornada més tard. El servei de la L505 es mantindrà fins al 30 de setembre.

D’altra banda, l’1 de juliol entrarà en funcionament la llançadora que connecta la platja d’Es Trenc amb Palma i Sa Ràpita, un trajecte que realitza la línia 530 i que va començar l’estiu de 2016.

Els busos llançadora ofereixen una alternativa sostenible per accedir a espais naturals d’interès de Mallorca que actualment pateixen la saturació dels cotxes. D’aquesta manera, el Govern de les Illes Balears fomenta l’adequada conservació dels nostres espais naturals a l’hora de fer accessibles zones d’atractiu turístic a tots els residents i visitants de l’illa.