Notícies i esdeveniments

Actualitat

La zona de Calvià millora la seva connexió amb Palma

Els usuaris de Magaluf i Palmanova tenen un bus cada 20 minuts

Dilluns 23 de maig entra en vigor una nova ampliació horària de les línies del bus interurbà de la zona de ponent que fan que el municipi de Calvià millori la seva connectivitat amb Palma. D’aquesta manera, els residents i treballadors de la zona poden gaudir d’una major oferta per moure’s amb el transport públic.

La millora més significativa és l’increment del 31% del servei entre Magaluf i Palma que cobreixen les línies 104 i 105. Així doncs, de dilluns a diumenge hi ha un bus amb una freqüència de pas de cada 20 minuts. La línia 104 també amplia l’horari al vespre amb una darrera sortida, des de Magaluf a les 00.30 h i des de Palma a les 00.10 h. En aquesta línia tots els busos són de 18 m, vehicles d’alta capacitat per poder assumir la demanda de la zona.

Per la seva part, les línies 101 de Port d’Andratx i 102 de Peguera recuperen el recorregut habitual que tenien abans de l’inici de les obres de Son Vic. I a més la línia de Peguera augmenta un 29% el servei amb un bus cada 25/30 minuts de dilluns a dissabte, allargant així fins més tard les darreres sortides del dia.  

També els usuaris de la línia 103 Santa Ponça – Palma tenen a partir d’ara un bus cada 25 minuts de dilluns a dissabte ja que el servei s’incrementa en cinc sortides més diàries per sentit.. Els diumenges s’afegeixen vuit serveis més.

Per la seva part la línia 108 que connecta Son Caliu, Portals Nous, Bendinat i Cas Català amb Palma, incrementa el servei els diumenges amb tres expedicions més d’anada i dues de tornada i afegeix una darrera sortida per acabar el servei més tard de les 23.00 h.

D’altra banda, també està previst un increment de servei a les línies 122 Port d’Andratx-Santa Ponça i 123 Santa Ponça-Cas Català a principis de juny.