Notícies i esdeveniments

Actualitat

La línia 400 del TIB entre Lloret i Palma modifica recorregut per a fer-lo més directe

Des del 20 de novembre inclou Algaida al seu recorregut per a reduir el temps de trajecte fins a 15 minuts i oferir noves connexions.

La línia 400 que actualment connecta Lloret i Pina amb Palma passant per Ses Olleries, s’Hostalot, Son Ferriol, Pla de na Tesa i es Pont d’Inca, canvia el seu recorregut a partir de dimarts 20 de novembre per oferir als usuaris un trajecte més directe a través d’Algaida i la carretera Ma-15. D’aquesta manera, s’espera una reducció del temps de recorregut entre Lloret i Palma de fins a 15 minuts.

El nou servei, a banda de comptar amb nous horaris de pas, també suposa una ampliació de l’oferta els capvespres, amb una expedició més d’anada i una de tornada per a tots els dies de la setmana. Així, de dilluns a divendres es passa de 6 a 7 expedicions en cada sentit, oferint la darrera sortida des de Palma a les 21:00h., essent actualment a les 19:45h. Els dissabtes, diumenges i festius el servei s’allarga fins a les 19:30, amb la darrera expedició des de Palma i d’aquesta manera es passen de 4 a 5 expedicions per sentit.

El pas de la línia 400 per Algaida suposa, d’una banda, una nova connexió entre aquesta població amb Pina i Lloret i, d’una altra, un increment significatiu del servei per l’usuari que vol anar a Palma. D’aquesta manera, la nova línia 400 passa a complementar l’oferta actual de la línia 490 entre Algaida i Palma.

La modificació del servei de la L400 del bus interurbà coincideix amb l’inici del nou servei de la línia 3 de l’EMT, que allarga el seu recorregut fins al Pla de na Tesa amb una freqüència de pas aproximada de seixanta minuts.

Per a informació d’horaris i recorregut de la nova línia 400 Lloret-Palma consultau aquí.