Notícies i esdeveniments

Actualitat

Reordenació de parades a Son Bugadelles i a El Toro

El dimecres 24 de juny entra en funcionament una nova doble parada (una en cada sentit de circulació) al polígon de Son Bugadelles, que substituirà les parades actuals del carrer de les Illes Balears. Així, els usuaris de la línia 111 disposaran, a la cruïlla dels carrers València i Magdalena, d’una parada per sentit, per desplaçar-se, o bé cap a Santa Ponça i Palma, o bé cap a Calvià i es Capdellà.

Aquesta nova parada doble es troba situada en una zona més cèntrica del polígon industrial, sent així més accessible per als seus treballadors i visitants. Les parades s’han executat eliminant zones d’estacionament de cotxes, permetent que el bus s’apropi a la voravia per facilitar l’embarcament i desembarcament de les persones usuàries.

El mateix dia també comença un nova parada a la població de El Toro. La línia 105, entre el El Toro i Palma, allarga el seu recorregut dins el Toro fins a la plaça del Migdia, amb l’objecte de millorar la cobertura de servei del nucli de població.

La nova parada s’ha executat eliminant una zona d’estacionament de cotxes, està adaptada per a persones amb mobilitat reduïda, i compta amb paviment tàctil indicador per guiar a les persones amb discapacitat visual. A més, també està dotada amb una marquesina per fer més còmoda l’espera de l’autobús.

Les obres s’emmarquen en el Pla insular de serveis de transport regular de viatgers per carretera de Mallorca, que, entre d’altres, té per objectiu la millora de l’estat de les parades.