Notícies i esdeveniments

Actualitat

L’Aerotib connecta l’aeroport amb la zona de migjorn

Inici de la línia A51 que arriba fins a Cala D’Or

L’Aerotib ja connecta els principals nuclis de la zona de migjorn amb l’aeroport. Amb aquesta nova línia els usuaris de Llucmajor, Campos, Santanyí, S’Alqueria Blanca, Portopetro i Cala d’Or poden arribar a l’aeroport sense necessitat de fer transbordament amb l’estalvi de temps que això suposa.

Amb la nova línia A51 els turistes que visiten S'Arenal de Llucmajor poden accedir-hi de forma directe ja que el recorregut té previst set parades diferents a la zona. D'altra banda els usuaris i treballadors del Polígon Son Noguera tenen aquest nou bus a la seva disposició a partir d’ara.

El preu del bitllet senzill oscil·la entre els 5 i els 9 euros en funció de la destinació. D’altra banda els usuaris habituals poden fer servir la targeta intermodal i gaudir dels descomptes que aquesta ofereix, així com els abonaments T20 i T40.

Aquesta nova línia completa el servei de l’Aerotib que va entrar en funcionament el passat 3 de maig amb les línies A11 Magaluf-Peguera i A32 Platja de Muro/Alcúdia – Can Picafort i que va incorporar la línia A42 Cala Bona-Cala Millor fa dues setmanes. Cada dia més usuaris coneixen i viatgen amb els busos de l’Aerotib. Fins ara més de 19.100 usuaris ja han utilitzat el nou servei. El dia de més afluència s’arribà a 646 passatgers.

Per a més informació sobre horaris i recorreguts de les línies entreu a aerotib