Notícies i esdeveniments

Actualitat

Premis als usuaris més fidels al transport públic

Es tracta d’un dels actes centrals de la Setmana Europea de la Mobilitat que enguany duu per lema "Zero emissions"

El vestíbul de l’edifici de Cort ha acollit avui horabaixa el lliurament dels Premis a la  Fidelitat al Transport públic que enguany han arribat a la sisena edició.

Aquests premis són l’acte central de la Setmana Europea de la Mobilitat que se celebra a pràcticament totes les ciutats europees i que enguany te com a protagonista el vianant amb el lema “Zero emissions for all". Així es pretén, no només ajudar a conscienciar a la societat, que el vianant és qui té la màxima prioritat dins l’espai públic, sinó també en reivindicar un model de ciutat, on de cada vegada més, la persona que va a peu recuperi més espai en detriment del cotxe i aquest, sigui més amable, més verd, més segur i més accessible.

El batle de Palma, Jose Hila, acompanyat del director general de Mobilitat del Govern, Jaume Mateu, el gerent del Consorci de Transports de Mallorca, Marteen Johanes van Bemmelen, el gerent de l’SMAP, Pedro Manera i la directora general de Mobilitat, Irene Nombela,  han anant lliurant els premis en diferents categories que enguany, per mor de la crisi de la covid-19, han premiat a les persones que més han emprat el transport públic en diferents modalitats durant els mesos previs a la declaració de l’estat d’alarma.

S’han lliurat abonaments per a viatges gratuïts i les categories infantils han estat premiades amb bicicletes. Dels 15 premiats, 7 corresponen als usuaris que més han viatjat amb el transport públic interurbà dins de cada salt (0,1,2,3,4), a l’usuari del servei Mou-te bé i a l’infant que més ha viatjat amb la Targeta Infantil:

  • Cristina Medina Picado, en la categoria 0 salts.
  • Alex David Elías Fernández, en la categoria de 1 salt.
  • Joan Barceló Sampol, en la categoria 2 salts.
  • Elisabeth Valladares Hernández, en la categoria 3 salts.
  • Sonia Cortés Carrascal, en la categoria 4 salts.
  • Xiaoyuan Li, Mou-te bé de bicicletes.
  • Alicia Maria Ilinca, en la categoria infantil.

Enhorabona a tots els guanyadors!.