Notícies i esdeveniments

Actualitat

Nou punt d’informació del transport públic a l’aeroport

El personal del Govern informa de les diferents opcions que el viatger pot trobar.

La Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat conjuntament amb l’Ajuntament de Palma disposen d’un servei d’informació del transport públic dins de la terminal d’arribades de l’aeroport.

Es tracta d’un punt d’informació mòbil ubicat davant les portes de la zona de recollida d’equipatge. El personal del Govern informa de les diferents opcions de transport públic que el viatger pot trobar a l’aeroport. D’aquesta manera disposa d’informació dels busos de l’EMT, així com de les línies Aerotib i del servei de Taxi oficial.

D’aquesta manera es reforça la informació que actualment ja es pot trobar al punt d’informació turística del Consell de Mallorca i als diferents panells informatius ubicats tant a l’interior com a les parades corresponents.

Un 56% més de viatgers es mouen amb l’Aerotib

Ja són 30.000 les persones que han triat el servei regular de bus públic de l’aeroport des de l’inici de l’horari d’estiu, el passat 1 de maig, fins al 10 de juny. Durant el mateix període de l’any 2017 van ser 19.300 les persones que van triar una de les quatre línies Aerotib per arribar des de l’aeroport a diferents zones i municipis de Mallorca, tant turístiques com residencials

Fins ara, la línia A11 Peguera-Magaluf ha estat la més sol·licitada amb 17.188 passatgers, seguida per l’ A32 Can Picafort-Platja de Muro/Alcúdia amb 8.938 usuaris i l’A51 Cala d’Or-S’arenal de Llucmajor amb 3.089. L’A42 que connecta l’aeroport amb la zona de Cala Bona i Cala Millor, va començar l’horari d’estiu l’1 de juny i per ara ha mogut a 945 persones. El dia de major demanda ha estat el 5 de juny amb 1.116 viatgers.

L’Aerotib va començar el maig de l’any 2017 i ha ofert servei de forma ininterrompuda des del seus inicis, amb menor oferta durant l’hivern i incrementant el servei des del passat 1 de maig. Recordam que l’ Aerotib està plenament integrat en la xarxa de transport regular del TIB a Mallorca. D’aquesta manera els usuaris habituals poden fer servir la targeta intermodal i gaudir dels descomptes que aquesta ofereix, així com els abonaments T20 i T40. Recordam que es tracta d’un servei públic ofert per tres empreses en concepte de compte i risc i per tant no suposa una despesa addicional per a l’administració pública.