Notícies i esdeveniments

Actualitat

Arriba la Setmana Europea de la Mobilitat amb activitats per promoure una mobilitat sostenible

Del 16 al 22 de setembre celebrem la Setmana Europea de la Mobilitat (SEM) que enguany duu per lema "Fes salut. Mou-te de manera sostenible".

Durant tota la setmana et convidem a Tastar el TIB. Apropa't a la parada que habilitarem als mercats d'Inca (dijous 16), de Son Bugadelles (dissabte 18) i de Manacor (dilluns 20). Vine i et convidarem a provar el transport públic interurbà i descobrir el nou servei de bus que entrà en funcionament a principis d'any. A Palma ens trobaràs el divendres 17 a la plaça d'Espanya (10.00 h a 15.00 h).

El programa d'activitats que enguany ha elaborat l'àrea de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de Palma, amb col·laboració d'altres àrees municipals i la participació de la Conselleria de Mobilitat i Habitatge, posa un especial accent en activitats participatives com ara la intervenció d'art tàctic al carrer Germans García Peñaranda de la mà del CEIP Felip Bauçà o les jornades de mobilitat sostenible a dues escoles amb la nova activitat educativa "EMT a les escoles".

Com en altres edicions per celebrar el Dia sense cotxes, dimecres 22 de setembre el tren i el metro del TIB seran gratuïts. I durant tota la setmana també es podrà viatjar de forma gratuïta amb la Línia 2 de l'EMT Palma.

I com cada any premiem els usuaris que més han viatjat amb el transport públic del TIB, l'EMT i Bicipalma. El lliurament dels Premis als usuaris més fidels del transport públic se celebrarà dimecres 22 a les 18.00 h al C/Germans García Peñaranda.

Més informació de les activitats de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma a www.mobipalma.mobi