Notícies i esdeveniments

Actualitat

SFM posa en marxa horaris nocturns aquest estiu cada cap de setmana

Amb freqüències fins a les 4:00h a la línia entre Palma i Inca

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) estrenarà la propera setmana un servei de tren nocturn tots els divendres i dissabtes a partir del 6 de juliol i fins a l’1 de setembre.

Aquests trens cobriran el trajecte entre Palma i Inca, perquè fins a Manacor en aquests moments s’estan realitzant les obres d’electrificació de la xarxa ferroviària.

Durant el dia, els trens funcionaran en el seu horari habitual dels divendres i dissabtes. A partir de les 00:00 de la matinada, s’inicia el servei especial nocturn. En total, són cinc freqüències d’anada i cinc de tornada durant la temporada alta d’estiu i que tenen parades a totes les estacions. Podeu consultar els horaris aquí.

Aquest servei té l’objectiu de facilitar i fer més còmodes els desplaçaments durant els mesos de juliol i agost, quan s’organitzen moltes festes o revetlles. El tren és una oferta alternativa al vehicle privat per a les festes d’estiu.

En els darrers anys, SFM ha fet un reforç de la seva oferta de transport públic amb serveis especials durant celebracions concretes, com ara el Dijous Bo, la Nit de Nadal, Cap d’Any, sa Vermada o d'altres, per tal de facilitar la mobilitat dels ciutadans a les festes en transport públic.

Igualment, s’han disposat també trens especials per a esdeveniments, com el concert d’Operación Triunfo, que congreguen milers de persones per tal de contribuir a disminuir l’afluència de vehicles privats i fer més còmodes els desplaçaments.