Notícies i esdeveniments

Actualitat

Nou servei WhatsApp del TIB

Els usuaris podran informar de possibles desperfectes en les infraestructures i de problemes d’informació a parades i estacions.

La Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, a través del Consorci de Transports de Mallorca, posa a disposició de l’usuari del transport públic interurbà un nou canal de comunicació per a la millora de la qualitat del servei.

El telèfon 681 377 329 és una nova via de comunicació únicament per WhatsApp que permet als usuaris donar part dels possibles desperfectes de la xarxa TIB, i poder enviar-ne fotografies de forma immediata i sense cost.

Els usuaris del bus, tren i metro que tinguin l’aplicació de WhatsApp al seu mòbil podran informar de possibles danys a parades o estacions i de vehicles deteriorats. D’aquesta manera, també es podran comunicar problemes d’informació com, per exemple, horaris inexactes a les parades de bus i a les estacions de tren i metro.

Les incidències es poden enviar durant les 24 hores dels 365 dies de l'any. Aquest servei no és per a consultes o reclamacions i per aquest motiu no es respondran els missatges.

Per a informació del servei de bus, tren i metro els usuaris tenen a la seva disposició el telèfon 971 17 77 77 i les webs www.tib.org i www.trensfm.com.