Notícies i esdeveniments

Actualitat

Combina el TIB

Setmana Europea de la Mobilitat del 16 al 22 de setembre

La Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat a través del Consorci de Transports de Mallorca celebra un any més la Setmana Europea de la Mobilitat amb diferents iniciatives adreçades al ciutadà.

Enguany el lema de la SEM és Combina i Mou-te, amb l’objectiu d’animar a l’usuari a explorar diferents opcions de transport per a desplaçar-se d’un lloc a un altre. Ser usuari d’un transport intermodal té importants avantatges per a la salut, el medi ambient i també suposa un estalvi econòmic. Per exemple, es pot començar un trajecte en bus o en tren i acabar-lo a peu o en bicicleta.

Sorteig Combina el TIB. Guanya una bicicleta!

Amb la finalitat de promoure la intermodalitat, durant tota la setmana, pots participar en el sorteig Combina el TIB en el qual sumar mitjans de transport, té premi! Movent-te en bus, tren, metro o bici sortiràs guanyant en salut, en doblers i a més, aquests dies, també amb premis!

Participar és molt fàcil, només t’has de fotografiar en dos mitjans de transport i publicar les fotos a Twitter amb el hashtag #CombinaTIB, etiquetant a @TIB_Mallorca i @sferroviarism. Recorda: un dels mitjans de transport ha de ser del TIB, sigui bus, tren, metro o la bicicleta pública Mou-te bé. Ho pots fer des del diumenge 16 fins al dissabte 22, ambdós inclosos. Entraràs en el sorteig d’aquests premis: una bicicleta, una polsera d’activitat, dues càrregues de T20 i dues de T40.

Altres activitats

Dins la Setmana de la Mobilitat, com cada any, també premiam els usuaris més fidels del transport públic, en un acte que se celebrarà el dimecres 19. El Dia Europeu Sense Cotxes, dissabte 22, el tren, metro i busos llançadora L301, L320, L321, L330-L332, L331, L333, L403, L406a seran gratuïts durant tot el dia. I durant el cap de setmana del 22 i 23 celebrarem la VII Diada de Modelisme Ferroviari a l’Estació Intermodal, organitzada per l’Associació d’Amics del Ferrocarril de les Illes Balears. Aquesta entitat també organitza la IV Volta a Mallorca en tren, un horabaixa per a conèixer la xarxa ferroviària de l'illa. La cita és el dissabte 22 a les 15:30h a l'Estació Intermodal.

Més informació