Notícies i esdeveniments

Actualitat

Targeta de transport gratuïta pels afectats de les inundacions de Llevant

Els Ajuntaments tenen ja a la seva disposició les targetes del TIB

El Govern de les Illes Balears, a través del Consorci de transports de Mallorca, posa a disposició dels usuaris afectats dels municipis de Sant Llorenç, Artà, Capdepera i Manacor, targetes de transport gratuïtes.

En total, el Consorci facilita dos-centes quaranta-vuit Targetes Intermodal pels usuaris de Sant Llorenç, la Colònia de Sant Pere, Canyamel i S’Illot de Manacor. Cada usuari podrà realitzar fins a seixanta viatges, sense cost, en qualsevol línia de la xarxa del TIB. Les persones interessades poden sol·licitar la seva targeta a les oficines municipals corresponents:  Ajuntament de Sant Llorenç, Ajuntament d’Artà, Centre Cap Vermell de Cala Rajada (afectats de Canyamel) i a l’oficina de Portocristo (afectats de S’Illot). La targeta té validesa fins al 6 de gener de 2019.

D’altra banda, recordam que des del passat dimecres disset d’octubre, està en funcionament un servei especial de bus que uneix Sant Llorenç amb Manacor amb una freqüència cada hora. Aquest nou servei funciona, de dilluns a divendres amb catorze expedicions diàries d’anada i catorze de tornada i, dissabtes, diumenges i festius, amb vuit expedicions en cada sentit.