Platges | Itinerari turístic P201

sa Calobra

Què és?

Aquesta excursió du el visitant a un dels racons més espectaculars del litoral mallorquí: la platja de sa Calobra. Es tracta de la desembocadura del conegut torrent de Pareis, ubicat al terme municipal d'Escorca, al cor de la Serra de Tramuntana.

Visita

Horari de visita i preus:

Accés lliure i gratuït.

Ubicació i contacte:

Plaça dels Peregrins, 9, s/n. 07315 Escorca

Telèfon: +34 971 51 70 05

Pàgina web: www.visitescorca.com

Correu electrònic: ajuntament@ajescorca.net

Disponibilitat del transport públic

 Gener  Febrer  Març  Abril  Maig  Juny  Juliol  Agost  Septembre  Octubre  Novembre  Desembre
Dilluns a divendres
Dissabte
Diumenge

Transport públic

Línies que donen servei a aquesta ruta Anada

Línies que donen servei a aquesta ruta Tornada

Descripció detallada

Sa Calobra està a 38 quilòmetres de Sóller, entre el Morro de sa Vaca i el Morro de ses Fel·les, i sota l'ombra de puig Major (1.445 metres d'altitud), el cim més alt de les Illes Balears. 

El reclam d'aquesta platja, d'arena, grava i còdols, és el fet que es troba a la bellíssima i paradisíaca desembocadura del torrent de Pareis, font d'inspiració per a artistes i on cada estiu es fa un concert coral gràcies a la seva acústica excel·lent. La platja té uns 60 metres de llarg per 25 d'ample.

La bellesa de la platja atreu una afluència important de banyistes locals i turistes per mar i per una carretera espectacular de 14 quilòmetres de corbes —12 de 180 graus i una de 360, coneguda com el Nu de sa Corbata— que salva un desnivell de 900 metres. 

El 2003, pel seu interès faunístic i florístic, amb més de 300 espècies, va ser declarada monument natural per part del Govern balear.

* Alguns navegadors no imprimeixen les imatges de fons. Activau aquesta opció en el vostre navegador per aconseguir una impressió òptima.