Platges | Itinerari turístic P301

Cala Formentor

Què és?

Cala Formentor, també coneguda com Cala Pi de la Posada, és a 14 quilòmetres del nucli del Port de Pollença. Està constituïda per Cala Gentil, la platja de Formentor, l'Hotel Formentor i l'illa de Formentor. La platja té una longitud d'1 quilòmetre i una amplària de 12 metres, amb arena de gra molt fi de color blanc lluminós. Les aigües es caracteritzen per ser tranquil·les i clares. A la part de darrere, hi ha un bosc frondós de pins i alzines. D'altra banda, les seves condicions marítimes fan que sigui un espai òptim perquè hi fondegin embarcacions. Hi poden accedir persones amb mobilitat reduïda.

Visita

Horari de visita:

Accés lliure i gratuït.

 

Preu:

Accés lliure i gratuït.

 

Serveis a la platja:

Consultau el plànol de serveis que s'ofereixen a la platja.

 

Ubicació i contacte:

Carretera Ma-2210 en direcció al cap de Formentor

Telèfon:+34 971 535077 (Oficina d'Informació Turística de Pollença)

Pàgina web: www.pollensa.com

Correu electrònic: oit@ajpollenca.net

Disponibilitat del transport públic

 Gener  Febrer  Març  Abril  Maig  Juny  Juliol  Agost  Septembre  Octubre  Novembre  Desembre
Dilluns a divendres
Dissabte
Diumenge

Transport públic

Línies que donen servei a aquesta ruta Anada

Línies que donen servei a aquesta ruta Tornada

Descripció detallada

La península de Formentor, de 12 quilòmetres de longitud i ubicada al municipi de Pollença, constitueix un dels espais i paisatges més emblemàtics de Mallorca. Tant a la platja com al cap de Formentor s'hi accedeix per la carretera Ma-2210.

 

Tot i l'orografia i l'aïllament aparent, Formentor és una zona que ha comptat amb presència humana des de la prehistòria i durant l'època romana hi hagué un poblat. A més, una de les propietats més extenses de l'illa es troba en aquesta península des de l'edat mitjana. L'any 1928 Adan Diehl hi va construir una luxosa residència, que es va convertir posteriorment en l'emblemàtic Hotel Formentor, conegut perquè s'hi han allotjat personatges tan rellevants com Winston Churchill, John Wayne o el príncep de Gal·les.

 

Cala Formentor ofereix múltiples opcions. A més de visitar la platja, també es poden fer excursions pels voltants i gaudir dels paisatges i les vistes de la zona. També és possible contractar excursions amb catamarà i visitar el cap de Formentor. La platja disposa de diversos restaurants i d'aparcament.

* Alguns navegadors no imprimeixen les imatges de fons. Activau aquesta opció en el vostre navegador per aconseguir una impressió òptima.