Platges | Itinerari turístic P303

Platja de Muro - es Comú

Què és?

La Platja de Muro - es Comú és un arenal de dimensions quilomètriques. El tram que proposam visitar és dels més verges i més ben conservats de la badia d'Alcúdia.

Visita

Horari de visita:

Accés lliure i gratuït.

Preu:

Accés lliure i gratuït.

Ubicació i contacte:

Punt d'inici del trajecte:

Parada d'autobús Hotel Alcúdia Pins. Carretera Ma-12, devora l'Hotel Alcúdia Pins. 07458 Can Picafort

Oficina d'Informació Turística de Muro: avinguda de s'Albufera, 33. 07040 Platja de Muro

Telèfon:+34 971 891 013 

Pàgina web: www.ajmuro.net

Correu electrònic: turismemuro@ajmuro.net

Disponibilitat del transport públic

 Gener  Febrer  Març  Abril  Maig  Juny  Juliol  Agost  Septembre  Octubre  Novembre  Desembre
Dilluns a divendres
Dissabte
Diumenge

Transport públic

Línies que donen servei a aquesta ruta Anada

Línies que donen servei a aquesta ruta Tornada

Descripció detallada

Les parades de bus més properes a la Platja de Muro - es Comú són les de l'Hotel Alcúdia Pins i del càmping de Muro.

La Platja de Muro - es Comú està a un quilòmetre de Can Picafort i a 10,5 de Muro. Està situada entre les Casetes dels Capellans, on comença aquesta immensa platja, i la platja des Braç, en la qual es concentra el nucli turístic.

Aquest arenal de dimensions quilomètriques és una de les platges més verges i més ben conservades de la badia d'Alcúdia. A més, és de propietat comunal. Es caracteritza per una arena de gra fi i opalí, boscos de ginebrers —cas excepcional a les Balears— i pins que fixen un sistema dunar únic a l'arxipèlag que s'estén centenars de metres terra endins fins a topar amb la carretera i on hi ha molts de camins d'accés a aquesta platja. 

La zona denominada es Comú de Muro és una àrea natural d'especial interès, inclosa dins el Parc Natural de s'Albufera, i amb una àrea recreativa a l'interior. 

Les seves aigües són transparents, d'onatge moderat a tranquil, i d'arena fina i de color daurat, ideal per a tot tipus d'usuaris.

L'accés es fa per tots dos extrems a través dels vials habilitats, segons la parada de transport públic triada. A prop hi ha les maresmes de Parc Natural de s'Albufera, on es poden observar diferents tipus d'aus i altres espècies d'animals. 

Amb aquestes característiques paradisíaques, Platja de Muro - es Comú registra una afluència alta de banyistes locals, sobretot famílies.

La distància entre la Platja de Muro i la parada d'autobús és aproximadament de 300 metres. La distància respecte a l'inici de la zona de platja des Comú és d'uns 700 metres.

* Alguns navegadors no imprimeixen les imatges de fons. Activau aquesta opció en el vostre navegador per aconseguir una impressió òptima.