Mou-te amb targeta bancària

Targeta crèdit / dèbit
Targeta crèdit / dèbit
Mòbil i wearable
Mòbil i wearable
40% de descompte
40% de descompte
Opció per a grups
Opció per a grups
Ràpid i còmode
Ràpid i còmode
Permet  transbordaments
Permet
transbordaments
Targeta bancaria

Si no disposes de Targeta Intermodal, la targeta bancària contactless és la millor opció per viatjar en bus, tren o metro. Sigui de dèbit o de crèdit, permet viatjar per la xarxa TIB de Mallorca sense haver d’adquirir prèviament cap bitllet de transport. Simplement s’ha de validar la targeta tant a l’entrada com a la sortida del bus, tren o metro. Així de fàcil! A més, utilitzant una mateixa targeta bancària , s’ofereixen importants descomptes a grups de fins a 5 persones.

Validació d’entrada i sortida

Cada membre del grup ha de validar la mateixa targeta bancària tant en pujar com en baixar del bus; i a la xarxa ferroviària per entrar i sortir de les estacions. Atenció! S’aplica una penalització de 0,50 € per cada persona que no faci aquesta doble validació.

Transbords

Es poden fer dos transbords viatjant amb 3 línies diferents (de bus, tren o metro), sempre que no passin més de 60 minuts entre la validació de sortida d’una línia i la validació d’entrada a una altra. Bona notícia! Per molt llarg que sigui el viatge, mai no es paguen més de 4 salts.

Sistema tarifari

El nostre sistema tarifari funciona amb un sistema de salts. Cada vegada que es passa d'una zona a una altra es realitza 1 salt. Si el trajecte es fa dins una mateixa zona, la tarifa aplicada és la de 0 salts.

Veure mapa de zones