Turisme en transport públic

Decobreix tots els racons de Mallorca

En aquesta secció trobareu alternatives per a fer excursions i visites turístiques arreu de Mallorca en transport públic, sense necessitat d'utilitzar el cotxe.

0 excursions trobades

Des del cim es pot gaudir d'unes fabuloses vistes del pla i llevant de Mallorca.

Cala Bóquer destaca pels seus impressionants penya-segats de roca calcària.

En aquesta excursió us proposam visitar dos elements naturals de gran interès i propers al poble de Campanet: les coves de Campanet i les Fonts Ufanes

En aquesta excursió proposam una de les rutes més típiques de Mallorca: la pujada a Lluc des de Caimari.

L'excursió va pel camí que uneix els pobles de Calvià i Galilea (Puigpunyent) passant per la urbanització de Son Font.

Cala sa Nau és una platja verge, d'arena blanca i amb aigües transparents que fan que aquest indret tingui una bellesa i un interès paisatgístic especials.

El municipi de sa Pobla és a la zona nord-est de Mallorca i ocupa una superfície de prop de 48 quilòmetres quadrats.

És una excursió amb bicicleta per visitar Felanitx, Cas Concos, Son Negre i el castell de Santueri.

Magnífica i espectacular excursió amb unes meravelloses vistes panoràmiques en què sorgeix lentament sa Dragonera.

El castell d'Alaró és un dels tres castells roquers de Mallorca que servien de defensa i protecció als habitants dels voltants.

Potser és la ruta de senderisme més atractiva i completa de les moltes que es poden fer per la vall de Sóller i a tota la Serra de Tramuntana.

Podrem admirar la cova de l'avenc de Son Pou i, en estació humida, l'espectacular salt d'aigua des Freu.

El Parc Nacional Maritimoterrestre de l'Arxipèlag de Cabrera és al sud de Mallorca, a una distància de deu milles nàutiques del port de la Colònia de Sant Jordi.

És la zona humida més extensa de les Balears i s'hi pot observar una gran diversitat de flora i fauna.

La via verda Manacor-Artà recorre 29 quilòmetres, des de Manacor fins a Artà passant per Sant Llorenç des Cardassar, Son Carrió i Son Servera.

La ciutat romana de Pol•lèntia es va fundar l'any 123 aC.

El mercat de Sineu és un dels més importants de Mallorca.

És un espai litoral únic a Mallorca, gràcies a les dunes i als espais humits protegits, així com a la seva riquesa biològica, ecològica i etnogràfica.

Aquesta excursió du el visitant a un dels racons més espectaculars del litoral mallorquí: la platja de sa Calobra. Es tracta de la desembocadura del conegut torrent de Pareis, ubicat al terme municipal d'Escorca, al cor de la Serra de Tramuntana.

La platja té una longitud d'1 quilòmetre i una amplària de 12 metres, amb arena de gra molt fi de color blanc lluminós.

El Parc Natural de Mondragó es troba al sud-est de Mallorca i ocupa una superfície de 766 hectàrees.

L'atractiu natural i el caràcter aïllat de les platges des Dolç i es Carbó fan que siguin un espai on poder relaxar-se i desconnectar de la intensitat del dia a dia.

L'illa compta amb un bon nombre de museus i galeries dedicats en exclusiva a l'art contemporani

Es proposa visitar la necròpoli de Son Real fent una excursió que segueix la línia de la costa entre Can Picafort i Son Real.

El castell de Bellver està a una altitud de 112 metres i a una distància de 3 quilòmetres del centre de Palma.

La seva principal atracció és el monestir de la Cartoixa, on es poden visitar les habitacions en què s'allotjaren personatges tan coneguts de l'època del romanticisme francès del segle XIX com el compositor polonès Frédéric Chopin i l'escriptora Aurore Dupin (més coneguda pel seu àlies, George Sand).

La ciutat de Palma es caracteritza per haver assimilat profundament les diferents cultures que s'han establert a l'illa al llarg de la història.

El Museu Arqueològic de Son Fornés es troba a les instal•lacions d'un antic molí fariner del segle XVIII conegut com el Molí des Fraret

En aquesta ruta proposam una bella excursió des de Cala Mesquida fins a s'Arenalet d'Albarca.

En aquesta sortida, proposam visitar tres cales de la serra de Tramuntana que es troben al voltant del nucli de Cala Sant Vicenç.

El castell de la Punta de n'Amer, conegut com es Castellet, és una torre de defensa fortificada ubicada al litoral del municipi de Sant Llorenç des Cardassar, més concretament a la Punta de n'Amer, entre les localitats turístiques de sa Coma i Cala Millor.

Són tan bells, sobris i singulars que han cridat l'atenció de múltiples escriptors i cronistes que, com l'arxiduc Lluís Salvador, Jules Verne o Josep Pla, han visitat Palma en alguna ocasió.

L'apoteosi del pati ciutadà arriba amb el barroc, en els segles XVII i XVIII, amb espais escenogràfics, a vegades no exempts de sumptuositat, presidits per columnes de fust bombat, galeries amb motius heràldics i escales imperials.

L'itinerari Palma Ciutat Baixa discorre per la zona pesquera de la ciutat, pels voltants de la Llotja, pel passeig de Sagrera

El poble de Binissalem es va fundar l'any 1300. Ofereix un dels conjunts arquitectònics més notables de Mallorca.

Per la seva dedicació històrica a l'agricultura, la ramaderia i, en general, a totes les activitats relacionades amb la terra, a la comarca del Pla de Mallorca hi ha una gran quantitat de construccions d'aprofitament i explotació de recursos.

Destaca l'intens color vermellós de les roques que predominen a la cala i els densos pinars que hi ha als seus voltants.

El principal atractiu és el camí de l'Arxiduc, que va ser construït damunt la cresta a finals del segle XIX i que ofereix unes vistes espectaculars sobre la costa nord.

En primer lloc, la proposta és visitar el castell de Capdepera, que es troba al nord-est de Mallorca i que és un dels principals atractius culturals, patrimonials i turístics de la zona.

Aquesta ruta travessa les finques públiques de Galatzó, la Coma d'en Vidal i Son Fortuny, i enllaça el poble des Capdellà (Calvià) amb Estellencs.

El terme municipal de Llubí, amb una extensió de 35 quilòmetres quadrats i una població de 2.030 habitants (dades del 2005), limita amb sa Pobla, Muro, Santa Margalida, Maria de la Salut, Sineu i Inca.

La ruta segueix la senda per a vianants que comunica els nuclis històrics de Calvià i es Capdellà.

El trajecte transcorre per un antic camí empedrat, de ferradura, que antigament servia com a via de comunicació entre Sóller i la vall dels tarongers.

El camí del Correu és la via pública d'origen medieval que connectava Banyalbufar amb Esporles.

Des de dalt del puig de Bonany gaudireu en dies clars d'una vista espectacular de tota l'illa.

Ruta a través de la serra de Tramuntana que ens permetrà gaudir del paisatge d'aquest indret màgic i descobrir una de les seves possessions més emblemàtiques: Planícia.

Un bell panorama de muntanyes, valls i costes omplirà l'objectiu de la vostra càmera fotogràfica, amb les distintes tonalitats turqueses i blaves de les aigües que banyen les platges i amb el cim agrest del Galatzó (1.026 m) que tanca l'horitzó i afegeix màgia a aquest lloc.

Excursió de gran bellesa que combina la visita de dos bucòlics pobles de la serra de Tramuntana per un camí costaner amb vistes impressionants i per un altre d'origen àrab.

Aquesta excursió permet que el visitant gaudeixi de les cales i dels penya-segats que caracteritzen el litoral de Llucmajor.

El llogaret de Biniagual té el seu origen en l'època àrab, en què era una petita alqueria que es dedicava fonamentalment a l'agricultura.

El terme municipal de Porreres té una extensió de 87 quilòmetres quadrats i una població de 5.496 habitants (dades del 2013).

Aquesta excursió ofereix al visitant la possibilitat de descobrir el litoral menys concorregut de Capdepera, que destaca per les cales i les zones boscoses.

La Platja de Muro - es Comú és un arenal de dimensions quilomètriques.