Meldungen und Ankündigungen

Aktualität

Servei especial del bus interurbà a Sant Llorenç

Dimecres 17 s’inicia el servei especial d’autobús que facilita la mobilitat dels veïnats de Sant Llorenç afectats per la riuada, i que connecta cada hora, en els dos sentits, aquesta localitat amb Manacor.

Aquest servei especial se suma a les línies regulars de transport per carretera amb Sant Llorenç, les línies L411 (Cala Rajada-Palma), L423 (Son Carrió-Manacor), L432 (Son Servera-Manacor) i L452 (sa Font de Sa Cala-Port de Sóller).

El nou servei funciona de dilluns a divendres amb quinze expedicions diàries d’anada i quinze de tornada. Des de Sant Llorenç, l’usuari disposa d’un bus des de les 6:20h fins a les 20:20h i, des de Manacor des de les 6:30h, essent la darrera sortida a les 20:30h. Els dissabtes, diumenges i festius, s’ofereixen vuit expedicions en cada sentit. D’aquesta manera el  bus circula entre les 8:20h i les 11:20h des de Sant Llorenç cap a Manacor, reprenent el servei a les 15:20h fins a les 18:20h.

Les parades a Sant Llorenç es fan a les habituals de la Línia 411, ubicades al C/ Mossèn Galmés. A Manacor el bus realitza un trajecte circular amb parades a Molí d’en Polit, Plaça de sa Mora i Rambla Rei en Jaume.

Per a més informació d’horaris i recorregut: Servei Especial Sant Llorenç-Manacor.

D’altra banda, les persones afectades per les inundacions del Llevant tindran a la seva disposició una targeta de transport públic gratuïta per a facilitar-los la mobilitat.