Notícies i esdeveniments

Actualitat

Millores en el servei de transport públic TIB

L’1 de novembre entren en vigor els horaris d’hivern del servei de transport públic interurbà per carretera per adaptar-los a la demanda

En vigor, des de l'1 de novembre, els horaris de temporada baixa a la xarxa d’autobusos interurbans de Mallorca, el que suposa adaptar les expedicions de 43 línies d’autobusos TIB a la demanda d’hivern. Aprofitant aquesta modificació, el Consorci de Transports de Mallorca, en col·laboració amb les empreses operadores, implementa tota una sèrie de millores horàries i de recorregut.

En primer lloc, es creen tres expedicions directes per sentit Port d’Andratx - Andratx – Palma (L102). Les noves expedicions donen resposta a una reivindicació històrica dels residents i del municipi andritxol, i permeten reduir significativament el temps de trajecte.

D’altra banda, l’expedició Manacor – Palma de les 7.45 h circularà amb dos busos en lloc d’un, per donar resposta a l’increment de demanda i evitar les aglomeracions que es produïen entre Montuïri i Palma.

Finalment, es crea una expedició Palma - Cala Bona amb sortida de l'Estació Intermodal a les 16.35 h, per d’aquesta manera oferir més opcions de tornada als municipis de Montuïri, Vilafranca i del llevant de Mallorca.

Els canvis, desenvolupats en el marc de millores contínues del transport públic interurbà per carretera, no tenen cap cost addicional per a l’Administració pública.