Notícies i esdeveniments

Actualitat

L’abonament multiviatge T40 del TIB allarga el seu període de validesa

Es compensa d`aquesta manera als usuaris que durant el període de confinament no poden viatjar en transport públic

El Consorci de Transports de Mallorca treballa per establir mesures de compensació als usuaris del TIB que, durant l'estat d'alarma, s'han vist obligats a reduir els seus desplaçaments i no poden fer ús del transport públic interurbà.

En aquesta ocasió informam a tots els usuaris amb abonaments de 40 viatges a la seva targeta intermodal, l'ampliació de la seva validesa habitual de 45 dies i fixa la nova data de caducitat a 31 d´octubre. Aquesta mesura de compensació s'aplica a tots els abonaments T40 carregats entre els dies 7 de febrer i 23 de març, data en què es va oferir per darrera vegada el servei habitual del transport públic interurbà.

Les persones interessades a aconseguir l'ampliació de la caducitat del seu abonament T40 han de dirigir-se personalment al punt d'informació de l'Estació Intermodal. La gestió es pot fer en qualsevol moment fins a finals d’octubre, per tant es recomana que en el moment que l’usuari reprengui els seus viatges passi pel punt d’informació.

Des de dijous 16 d'abril l’oficina de Palma segueix amb el servei habitual d'atenció presencial. L’horari per a l’emissió, renovació i qualsevol altra consulta de la targeta intermodal és de dilluns a divendres de 8:00 h a 20:00 h, i de 9:00 h a 19:00 h els dissabtes.

Recordam que els punts d'informació d'Inca i Manacor segueixen tancats per tal de complir amb les mesures de seguretat i d'higiene imposades per l'estat d'alarma. Es manté l'atenció a través del 971 177 777, de les xarxes socials del TIB i a través del formulari de contacte.

Agraïm la col·laboració de tots els usuaris evitant aquests dies els desplaçaments innecessaris.