Notícies i esdeveniments

Actualitat

La llançadora entre sa Ràpita i Es Trenc es posa en marxa l’1 de juliol

El servei s’ofereix amb la línia 530 Palma - Es Trenc

L’1 de juliol comença a funcionar el bus que connecta Sa Ràpita amb Es Trenc. El servei s’ofereix amb la línia 530 que des de l’1 de juny ja fa el recorregut entre Palma i Sa Ràpita i que ara s’amplia fins a Es Trenc.

La llançadora tendrà sortida des de la parada del Club Nàutic de Sa Ràpita i arriba a Ses Covetes, parada situada a 250 metres del Parc Natural. El servei, que es mantendrà fins el 31 d’agost, ofereix onze expedicions d’anada i onze de tornada de dilluns a diumenge. La primera sortida des de Sa Ràpita és a les 10:10h i la darrera des de Ses Covetes, a les 18:45h. Així, s’amplia l’horari respecte l’any passat, oferint una expedició més de tornada. Es pot consultar més informació dels horaris i tarifes aquí.

A més d’aquest bus llançadora, la xarxa TIB ofereix també des de l’1 de juny el servei de la línia 505 que connecta Santanyí, des de la parada Na Ravandella, amb s’Almunia i Cala Llombards. D’altra banda, està previst que aquest estiu també entri en funcionament el bus llançadora que connectarà Port de Pollença amb la Península de Formentor.

Els busos llançadora presenten una alternativa de mobilitat sostenible per alleugerir la saturació de cotxes que pateixen els espais naturals de Mallorca durant els mesos d’estiu. La mesura de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, gestionada pel Consorci de Transports de Mallorca, facilita l’accés als espais d’interès turístic tant als residents com als visitants de l’illa.