Notícies i esdeveniments

Actualitat

La llançadora a la platja des Trenc es posa en marxa l’1 de juliol

El servei s’ofereix des del nou aparcament de sa Barralina

L’1 de juliol comença a funcionar el bus llançadora des Trenc (L530 Platges sa Ràpita/es Trenc) que, a diferència de temporades anteriors en què el servei es feia des del Club Nàutic de sa Ràpita, enguany fa el recorregut entre el nou aparcament de sa Barralina i ses Covetes.

Aquest servei, operatiu fins al 31 d’agost, es presta cada dia amb una freqüència de vint minuts entre les 10.00 i les 13.40 h del matí, i les 15.00 i les 18.40 h de l’horabaixa. A més, s’ofereixen dues connexions entre Palma i la llançadora, amb una expedició d’anada (sortida de Palma a les 9.30 h) i una de tornada (sortida de ses Covetes a les 18.10 h).

El preu del bitllet senzill per al trajecte entre sa Barralina i ses Covetes és d'1,50 euros, si bé també es poden gaudir dels descomptes habituals fent ús de la targeta intermodal.

A més d’aquest bus llançadora, la xarxa TIB ofereix també des de l’1 de juny el servei de la línia 505 que connecta Santanyí, amb cala s’Almunia i Cala Llombards. D’altra banda, des del 15 d’aquest mes també funciona el bus llançadora al far de Formentor.

Els busos llançadora presenten una alternativa de mobilitat sostenible per alleugerir la saturació de cotxes que pateixen els espais naturals de Mallorca durant els mesos d’estiu. La mesura de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, gestionada pel Consorci de Transports de Mallorca, facilita l’accés als espais d’interès turístic tant als residents com als visitants de l’illa.