Notícies i esdeveniments

Actualitat

Bus llançadora a s’Almunia i Cala Llombards

El servei ofereix connexions horàries amb Palma i Cala d’Or

Des de l'1 de juny el servei de bus llançadora s'ofereix amb la línia 505 i connecta Santanyí, des de la parada Na Ravandella, amb s’Almunia i Cala Llombards. Es garanteixen connexions horàries amb Palma i Cala d’Or, mitjançant el transbord amb la línia 501 del bus interurbà.

L'usuari disposa de nou expedicions d'anada i nou de tornada de dilluns a diumenge. La primera sortida des de Santanyí és a les 9:35 h i l'última des de Cala Llombards, a les 20:10 h. El servei de la L505 es mantindrà fins al 30 de setembre.

D'altra banda, l'1 de juliol entra en funcionament la llançadora que connecta la platja d' Es Trenc amb Palma i Sa Ràpita, un trajecte que realitza la línia 530 i que va començar l'estiu de 2016.

Els busos llançadora ofereixen una alternativa sostenible per a accedir a espais naturals d'interès de Mallorca que actualment sofreixen la saturació dels cotxes. Així, el Govern de les Illes Balears fomenta l'adequada conservació dels nostres espais naturals en fer accessibles zones d'atractiu turístic a tots els residents i visitants de l'illa.

Informació sobre horaris i tarifes