Notícies i esdeveniments

Actualitat

Govern i Ajuntament reconeixen a les persones usuàries més fidels del transport públic

La plaça París ha acollit el lliurament dels 15 Premis a la Fidelitat al transport públic en un acte que ha comptat amb un concert de la Banda Municipal de música amb peces relacionades amb la mobilitat

TIB, EMT i Bicipalma han guardonat a les persones que han viatjat més amb els seus serveis durant 12 mesos

La plaça París ha acollit avui dimecres 18 de setembre horabaixa el lliurament de premis a les persones usuàries del transport públic més fidels. En concret, s’han lliurat 15 premis en diferents categories per distingir a les persones que més han fet servir l’Empresa Municipal de Transports (EMT), Bicipalma i el Transport de les Illes Balears (bus, tren i metro). Aquest acte, ha estat amenitzat per la Banda Municipal de Música, que ha obert i tancat la vetllada amb peces relacionades amb la mobilitat, i els contes de la Fada Despistada.

El tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, juntament amb el conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, el gerent de l’EMT, Mateu Marcús, el gerent de l’SMAP, Pedro Manera,  la directora general del Mobilitat de l’Ajuntament, Irene Nombela i el gerent del Conscorci de Transports de Mallorca, Marteen Van Bemmelen, han lliurat un total de 15 premis a les persones que han fet servir més vegades diferents serveis de transport públic.

D’aquests premis, 7 han estat concedits a usuaris que més han viatjat amb el transport públic interurbà, els que més viatges han fet durant l’any 2019 durant el període gener-setembre. S’han premiat als viatgers més fidels de cada salt (0,1,2,3,4), a l’usuari del servei Mou-te bé i al nin que més ha viatjat amb la Targeta Infantil.

Enhorabona a tots els guanyadors!

  •  Marlon Ocon (0 salts) Premi: viatges gratuïts fins a finals d’any.
  • José Rodríguez Mingorace (1 salt) Premi: viatges gratuïts fins a finals d’any.
  • Olga Sidorova (2 salts). Premi: viatges gratuïts fins a finals d’any.
  • Simon Busto Adrover (3 salts): viatges gratuïts fins a finals d’any.
  • Pedro Bonet Bonet (4 salts) Premi: viatges gratuïts fins a finals d’any.
  • Pau Lluís Siquier Campins (Mou-te bé) Premi: viatges gratuïts fins a final d’any.
  • Adrián Muñoz Bicko (Targeta Infantil). Premi: bicicleta.