Notícies i esdeveniments

Actualitat

Servei de tren nocturn cada cap de setmana d’estiu

Aquest any, els serveis s'amplien fins a Sa Pobla i Manacor, cobrint totes les línies

El servei de tren nocturn d’estiu, gestionat per SFM, funciona tots els divendres i dissabtes des del 5 de juliol i fins al 31 d ́agost. El servei, que va ser inaugurat el passat estiu, inclou novetats aquest any. Mentre l'any passat s'efectuava el recorregut entre Palma i Inca, els trens arriben aquest estiu fins a Sa Pobla i Manacor, cobrint tot el trajecte entre aquestes poblacions i Palma ambdós sentits. En total, s’ofereixen 12 trens nocturns cada divendres i dissabte de juliol i agost, tres sortides des de Palma cap a Sa Pobla i tres des de Palma cap a Manacor, amb sis serveis corresponents en sentit contrari. Tots els trens nocturns efectuen parades a totes les estacions intermèdies entre Palma i Sa Pobla/Manacor, incloses les existents al corredor Marratxí-Palma, habitualment cobertes per la línia de metro M2.

Durant el dia, els trens funcionen en el seu horari habitual dels divendres i dissabtes. A partir de l'últim servei del dia, s'inicia el servei especial nocturn, amb aquestes sortides:

Palma – Sa Pobla, sortida de l’estació Intermodal: 23.15 h, 1.15 h i 3.15 h

Sa Pobla – Palma, sortida de l’estació de Sa Pobla: 0.45 h, 2.45 h i 4.45 h

Palma – Manacor, sortida de l’estació Intermodal: 00.15 h, 2.15 h i 4.15 h

Manacor – Palma, sortida de l’estació de Manacor:1.30 h, 3.30 h i 5.30 h

La posada en marxa del servei nocturn d'estiu té com a objectiu donar una major cobertura a les necessitats dels usuaris , facilitant i fent més còmodes els desplaçaments durant els mesos de juliol i agost. Es tracta d’una alternativa al vehicle privat, amb el que això suposa en termes de seguretat, comoditat i tranquil·litat per als usuaris.

Podeu consultar tota la informació detallada del servei a les seccions corresponents de les línies T1, T2 i T3 i a www.trensfm.com