Notícies i esdeveniments

Actualitat

Nous punts d’atenció a l’usuari del transport públic a Calvià

Es podran fer totes les gestions relacionades amb la Targeta Intermodal.

A partir de dimecres 20 de gener, els usuaris del transport públic de la zona de ponent de Mallorca podran tramitar la Targeta Intermodal als nous punts d’atenció habilitats per l’Ajuntament de Calvià. D’aquesta manera l’usuari del bus TIB ja no haurà de desplaçar-se a l’Estació Intermodal de Palma per poder fer les gestions relacionades amb la seva targeta de transport.

Les oficines estan ubicades als poliesportius de Santa Ponça al C/ Riu Sil nº4 i de Magaluf a av. Palmeras nº 23 / Miño nº 1-21. L’horari d’atenció al públic serà de dilluns a divendres de 9.00 h-  20.00 h. Es podrà tramitar l’emissió, renovació i duplicat de la Targeta Intermodal. Per a la resta de gestions i consultes del transport públic, l’usuari té a la seva disposició la web tib.org el telèfon 971 17 77 77 i l’oficina d’Informació de l’Estació Intermodal de Palma.

Aquestes oficines són fruit d’una col·laboració entre el Consorci de Transports de Mallorca i l’Ajuntament de Calvià. D’aquesta manera es pot atendre l’increment de la demanda de la Targeta Intermodal que hi ha actualment degut al nou sistema tarifari que va entrar en vigor amb l’inici del nou servei del TIB el passat 1 de gener.

Recordam que la Targeta Intermodal està adreçada a tots els residents de Mallorca. Des de principis d’any la Targeta Intermodal s’ha convertit en un moneder i funciona amb un sistema de punts que premia els usuaris habituals, fent que com més viatgin més estalviïn. El saldo de la Targeta Intermodal es pot carregar online a la web del TIB,  també es pot fer dins els busos i a través de les màquines d’autovenda de les estacions de tren i metro.