Asset Publisher

null Els estudiants de batxillerat de la Colònia de Sant Pere, Can Picafort i Son Serra de Marina milloren la seva connectivitat amb el bus del TIB

Els estudiants de batxillerat de la Colònia de Sant Pere, Can Picafort i Son Serra de Marina milloren la seva connectivitat amb el bus del TIB

A partir de dimecres dia 22 de novembre, els estudiants de batxillerat dels IES d’Artà i de Santa Margalida que entre setmana finalitzen les classes a les 15 h podran millorar la seva connectivitat amb transport públic.

La línia 421 Colònia de Sant Pere – Artà modifica l’horari de dilluns a divendres per endarrerir la sortida Artà – Colònia de les 15 h a les 15.15 h. D’aquesta manera els alumnes i professors de l’IES Llorenç Garcies i Font tindran temps d’arribar a la parada en acabar l’horari lectiu.

En el mateix sentit, la línia 316 Son Serra – Inca endarrereix també 15 minuts el pas per Santa Margalida, perquè els estudiants del seu institut que acaben a les 15 h puguin viatjar amb el bus per tornar cap a Can Picafort i Son Serra de Marina.

D'aquesta manera, el Consorci de Transport de Mallorca continua treballant per adaptar el servei als residents que empren el transport públic per als seus desplaçaments diaris per viatjar, en aquest cas, al seu centre d’estudis.

Other news