Asset Publisher

null Més connectivitat laboral a l’Hospital Son Llàtzer amb transport públic

Més connectivitat laboral a l’Hospital Son Llàtzer amb transport públic

El dia 1 de febrer la línia 401 incorpora el pas per l’hospital a les hores punta per al personal del centre.

Amb l’objectiu que el personal treballador de l’Hospital Son Llàtzer que resideix al Pla i Llevant de Mallorca pugui accedir al seu lloc de feina en transport públic, s’incorpora la parada del centre hospitalari (Hospital Son Llàtzer - 40127) en el recorregut de la línia 401 Cala Millor – Palma de la xarxa TIB.

D’aquesta manera, a partir del dijous 1 de febrer, aquesta línia d’autobús que prové, entre d’altres poblacions, de Cala Millor, sa Coma, s’Illot, Portocristo, Manacor i Vilafranca, circularà per l'Hospital Son Llàtzer a les hores d’entrada i sortida dels principals torns laborals, és a dir, les 8.00 h, les 15.00 h, les 20.00 h i les 22.00 h.

Amb la incorporació de la línia 401, s’amplia el servei de bus interurbà a l’Hospital Son Llàtzer, on també hi presten servei les línies TIB 304 Inca – Sencelles – Palma, 341 Pòrtol – Son Llàtzer, 403 Campos – Algaida – Palma i 508 Sa Ràpita – Palma.

Recordam que durant 2024 el transport públic és gratuït si es viatja amb la Targeta Intermodal. Es pot sol·licitar la targeta a qualsevol de les oficines d'atenció a l'usuari del TIB d'Alcúdia, Inca, Manacor i Palma o a les oficines municipals de Llucmajor, Marratxí, Magaluf i Santa Ponça. També es pot tramitar de manera telemàtica per mitjà del Registre Electrònic General (REG).

 

Other news